Kötelező gépjármű biztosítások 2014 évre (x)

Beküldve: 2013-11-06   

A kötelező biztosítás 2014-re való esetleges váltása hamarosan finisébe ér. Akinek van, személygépkocsija az tudja, hogy a biztosítók minden évben új tarifákkal jelentkeznek, bár az új szabályozás már lehetővé teszi számukra, hogy egy évben akár többször módosítsanak a tarifákon. Mégis a legnagyobb díjváltozásokra az év végén lehet számítani, ugyanis a legtöbb üzembentartónak év végén van a kötelező biztosításának az évfordulója. Előre láthatóan az év végén kötelező biztosítást váltók száma idén elérheti akár a félmilliót is, amely elég nagy szám ahhoz, hogy a biztosítók erre az időszakra tartalékolják a legjobb ajánlataikat. Nagyon fontos, hogy amennyiben váltani szeretne valaki, akkor a határidőkre nagyon figyeljen oda, ugyanis azok be nem tartása esetén nem lesz lehetséges a váltás, azaz még egy évig a jelenlegi biztosítónál kell maradnia.

A kötelező biztosítás 2014-re vonatkozó átkötés határideje 2013. december 1. Ez azt jelenti, hogy azoknak az autó tulajdonosoknak, akiknek a kötelezőbiztosításuknak az évfordulója 2014. január 1-re esik, azoknak legkésőbb december 1-ig írásban kell értesíteniük a jelenlegi biztosítójukat arról a szándékukról, hogy a kötelezőbiztosítást fel kívánják mondani. Ettől a dátumtól eltérni nem lehet, illetve maximum abban az esetben, ha előbb kívánja valaki ezt megtenni, ugyanis a szerződés felmondására november 1-től van lehetőség. Ez egyben azt is jelenti, hogy legkésőbb 2013. november 2-ig a társaságok közé tették a 2014-re vonatkozó ajánlataikat, illetve díjtáblázatukat. Nyitott kérdés még, hogy az Ön biztosítása emelkedni fog e vagy csökkenni a 2014-es évben.

Oldalunkon a biztoshely.hu biztosítási portálon minden segítséget megadunk ahhoz, hogy Önnek a lehető legegyszerűbben, legkényelmesebben, és leggyorsabban sikerüljön az új szerződést megkötnie. Oldalunkon minden adatot, információt összegyűjtöttünk mind a 15 biztosító társaság ajánlatairól, illetve magukról a biztosítókról is, hogy Önnek ne kelljen órákat töltenie azzal, hogy az interneten egyenként összeszedje a szükséges információkat. Díjkalkulátorunk naprakész adatokat tartalmaz, amelyek aktualitásáért, és pontosságáért garanciát vállalunk. Amennyiben sikerült kiválasztania az Önnek szóló ajánlatot, akkor könnyedén, és azonnal online meg is kötheti oldalunkon a szerződését. Mi az Ön érdekeit képviseljük teljes mértékben 2014-ben is.

<<< 2014-ben mennyit fog keresni? Frissített bérkalkulátorunkkal megtudhatja!

A kiskeresetű családokon segít az új adótörvény >>>

Címkék: biztosítás,